Samverkan, Studenter

Studentkåren i hjärtat av campus!

Igår hade jag den stora glädjen och äran att få inviga studentkårens nya lokaler tillsammans med kårens ordförande Paulina Samuelsson. Många vet att studentkåren ligger mig varmt om hjärtat så därför kändes detta extra betydelsefullt och roligt!

De nya lokalerna ligger mer centralt på campus, nära Servicecenter, i Stråket alldeles vid ingången till H-huset. För mig känns det som en viktig markering och ett signalvärde för att visa vikten av studentkårens arbete.

Här var det klippt!

Nu blir det lättare för våra studenter att ta del av kårens erbjudanden och lättare för kåren att ta plats i studenternas medvetande och visa vikten av att engagera sig under studietiden. De har ett fantastiskt engagemang, är med och påverkar högskolans verksamhet och finns delaktiga i många olika forum där vi tillsammans bygger vår verksamhet.

Härliga engagerade kåraktiva!

Välkomna till era nya lokaler och till hjärtat av campus!
I mitt hjärta fanns ni ju redan!

Ps
Ta gärna en titt på de nya lokalerna och säg hej till kåren – det är öppet måndag till torsdag mellan klockan 10:00-13:00.

Be the First to comment.