Om mig

Sedan 1 augusti 2023 är jag rektor på Högskolan Väst. Jag är alltså ny på min post. Jag hoppas dock snart komma igång med bloggen – så håll ut!

Högskolans starka profil inom arbetsintegrerat lärande och samverkan är något som jag verkligen brinner för. Jag har alltid haft tron att kunskap skapas i samhällets alla olika delar. Det är viktigare än någonsin att lärosäten verkligen är integrerade i samhället – att vi skapar kunskap tillsammans. Givetvis hoppas och tror jag kunna bidra med mina erfarenheter på området.

Lite om min bakgrund
Jag har en doktorsexamen i produktionsteknik och har haft ett flertal ledande positioner inom såväl akademin som näringslivet. Jag kommer närmast från en roll som vd på Science Park Skövde där jag varit sedan 2020. Jag har en lång bakgrund inom såväl akademi som näringsliv med starkt fokus på samverkan.Tidigare jobb omfattar bland annat vicerektor på Högskolan i Skövde med särskilt ansvar för internationalisering och samverkan, prorektor och tf rektor på Jönköping University, vd på Tekniska Högskolan i Jönköping AB samt vd på spinoff-företaget Evoma AB.