Medarbetare, Studenter, Utbildning

En härlig morgon!

Härligt att se så många medarbetare på rektorsinformationen i morse! Idag bjöds det inte bara på frukost utan även på tårta och bubbel – vi firade vår nya medarbetarportal. Tack alla som bidragit till det omfattande arbetet att ta fram den!

Jag redovisade för vad vi pratade och beslutade om på högskolans styrelse den 12 februari. Det är bara två saker jag vill lyfta här:

(1) Högskolan har ett mycket högt söktryck och utbildar fler studenter än vi får betalt för. Det kan vi inte fortsätta med om vi inte får fler utbildningsplatser till vår högskola; därför efterfrågar vi hos regeringen fler ”pluggplatser” till Högskolan Väst!

(2) Styrelseordförande Eva Eriksson gav uttryck för att hon inte bara är nöjd med högskolans alla insatser utan att hon känner sig stolt över att få vara styrelseordförande för vår högskola som vågar sticka ut. Det kan jag bara instämma i och hoppas att alla som jobbar och utbildar sig hos oss också är stolta!

Avslutningsvis: Ett stort ❤ till oss alla denna Alla hjärtans dag. Utan alla er studenter och kollegor skulle verksamheten stå stilla!

Be the First to comment.