Forskning, Samhällsaktör, Studenter, Utbildning

En fredag i krisens tecken

Krisledningsmöte på Högskolan Väst en fredag eftermiddag.

Krisledningsgruppen tar emot alla riskbedömningar som samtliga arbetsenheter gjort under dagen utifrån ett scenario där många i personalen är frånvarande och/eller sjukskrivna. Alla enheter har gjort sitt yttersta för att i ett sådant läge upprätthålla samtliga funktioner och kärnverksamhet. Ett helt enastående arbete! Stort tack till ALLA!!

Plötsligt klockan 17 öppnas dörren och in kommer en vagn med delikatesser från högskolans restaurang ”Västan” som ville bidra till att stödja gruppen! Så rörda vi blev! Köket fick en spontan tacksamhetsapplåd. Stort tack, Urban och Christer med personal!

Vad glad jag är över att få jobba på Högskolan Väst!

Be the First to comment.