Medarbetare, Samhällsaktör

Inte bara toalettpapper

Jag får just nu oerhört många samtal och meddelanden där man påpekar för mig vilka kraftfulla insatser andra gör i förhållande till det jag gör (eller snarare inte gör) som rektor för Högskolan Väst. (Om vad vi gör med anledning av Coronaviruset och vilka principer vi följer kan ni läsa mer om på högskolans hemsida.)

Bland annat får jag då höra att andra institutioner minsann ökar antalet städomgånger av toaletterna per dag – från ett till två. Vet egentligen ingen att vår högskola har tre städomgånger redan i normalfall? Men att vi ändå diskuterar en ökning av frekvensen från och med den här veckan? (Det pågår även en ”spritifiering” av handtag och liknande ytor på högskolan.)

Vi försöker tänka så mycket vi kan och gör en hel del som vi inte  hunnit berätta om i detalj. Men oavsett: Tänk gärna på vilka fantastiska insatser och omprioriteringar även vår städpersonal gör för att bidra till att undvika smittspridningen. Dag för dag! TACK! Jag tror de bidrar mer till att undvika smittspridning än de som nöjer sig med att tycka till i frågan i sociala media.

Be the First to comment.