Forskning, Medarbetare, Samhällsaktör, Utbildning

”En sann möjliggörare”

Coronatiderna påverkar det mesta just nu. Idag har vi haft styrelsemöte. Det blev ett Zoom-möte på några timmar istället för ett tvådagarsmöte. Det fungerade fint även om de längre strategidiskussionerna fick flyttas till hösten.

Dagens styrelsemöte via Zoom.

Dagens möte var också speciellt då det var sista mötet för flera av våra ledamöter, bland annat vår ordförande Eva Eriksson. Jag har verkligen uppskattat hennes ordförandeskap. Hon är en sann möjliggörare som ser just möjligheter framför hinder. Hon har på många sätt personifierat vårt värdeord ”carzy enough” och uppmuntrat alla idéer jag kommit med, galna såväl som mindre galna. Hon har bidragit till att vi tänker utanför boxen – helt enkelt gett oss modet att våga. Våga agera, våga tänka annorlunda och våga tro på oss själv. Ett innerligt stort tack Eva!

Eva själv uttryckte en stor tacksamhet över att ha fått varit med på en fantastisk resa som varit oerhört stimulerande. Hon gillar att Högskolan Väst är en djärv spelare som tagit sig an samhällsaktörsrollen med stort allvar och starkt engagemang. Hon ger en eloge till både ledning och övrig personal som vågar ställa upp på att utmana inför framtiden. ”Jag är stolt och glad över att ha fått vara er ordförande – fortsätt vara ”crazy enough”!”

Sist vill jag också passa på att hälsa vår nye ordförande Thomas Persson välkommen! Thomas känner oss sedan tidigare då han varit extern ledamot i nuvarande styrelse men nu tar han alltså över ordförandeskapet från och med den 1 maj.

Be the First to comment.