Medarbetare, Övrigt

Dags att säga Välkommen tillbaka!

En på många sätt annorlunda semester är över och jag hoppas att ni alla har fått en möjlighet till återhämtning – kanske genom en härlig läsupplevelse, långa stunder i hängmattan, promenader i naturen, uppfriskande bad i söta och salta vatten, umgänge med nära och kära, cykelturer, sovmornar, god mat eller något helt annat som just du haft lust att göra. Många vittnar om en lugnare semester med lite mindre måsten och mer tid för att göra småutflykter i närheten av hemmet eller i nya delar av Sverige. Kanske har du hittat något nytt favoritställe eller favoritsyssla?

Nu tar vi sats för en ny termin i en fortsatt speciell situation. Vi håller alla på olika sätt som bäst på att förbereda oss för ”blandundervisning” med vissa delar på distans och vissa på campus. Vi måste också vara förberedda på eventuella snabba förändringar om nya rekommendationer eller restriktioner ges från berörda myndigheter. Det är en utmaning men jag känner mig lugn i att vi kommer att klara av detta bra tillsammans.

Själv började jag förra veckan med några mycket givande dagar tillsammans med högskolans ledningsgrupp (HLG) och vår externa coach. Detta för att ta ytterligare steg i den ledningsgruppsutveckling vi startade i februari 2019 samt för att diskutera övergripande strategiska frågor för högskolan och de olika arbetsenheterna. Vårt fortsatt långsiktiga mål är att öka antalet helårsplatser och vårt statliga forskningsanslag och det måste vi ihärdigt fortsätta att argumentera för. Vi kan och vill mer och vi vill nå fler!

Miljöbild från HLG-dagarna eller Så här kan man också göra om inte alla tavlor får plats inomhus…
Be the First to comment.