Samhällsaktör, Studenter

Näktergalen är igång!

Igår hade jag förmånen att träffa och välkomna 10 av de 12 studenter som bestämt sig för att bli mentorer för barn från skolan Kronan i Trollhättan. Taggade och glada studenter som vill vara samhällsaktörer och bidra till att världen kan bli lite bättre! Eller som en av mentorerna uttryckte det: ”Jag vill vara den mentor jag inte fick när jag var barn.”

Jag är så glad för att vi nu är en del i Näktergalenfamiljen och vill tacka Tanja Christensson och Ann Liss för att de gör detta möjligt och inte minst för att de riggade ett fantastiskt program för mentorerna så att de kan komma in i sin roll.

Stort tack alla och stort LYCKA TILL!

Mer om projekt Näktergalen på Högskolan Väst och se gärna filmen med de förväntansfulla barnen!

Be the First to comment.