Samhällsaktör, Samverkan, Studenter, Utbildning

Tänk vad vi åstadkommit tillsammans!

De till Covid-19 pandemin kopplade restriktionerna är nu borttagna och från och med läsperiod 2 går vi tillbaka till det så kallade ”normal-” eller ”campusläget”. Vi får samlas och träffas igen på campus.

Låt oss då titta på några exempel på vad vi har gjort sedan mars 2020 för att anpassa vår verksamhet till restriktionerna, och bidra till att regionen och Sverige nu sakta men säkert är på väg ut ur pandemin.

Tänk vad ni har gjort och vad vi åstadkommit tillsammans! Vad vi gjort för att studenterna kunde fortsätta sina studier, doktoranderna kunde gå vidare med sina projekt, forskarna kunde forska vidare i möjligaste mån.

Jag känner mig väldigt stolt när jag tänker på hur vi arbetar tillsammans för att göra det möjligt, och vill tacka er alla för era enorma extrainsatser under den tiden.

Titta på den långa listan och känn er stolta över er själva och vår högskola!

Be the First to comment.