Studenter, Utbildning

Gå ut och förändra världen!

Idag är en av de bästa dagarna på året! Att stå i Albertsalen och se alla glada studenter framför sig och att få framföra både lyckönskningar men också ett tack för alla deras bidrag är en ynnest.

Jag är övertygad om att de alla kan vara med och förändra världen. Även om, som jag refererade till i mitt tal, citatet från Nelson Mandela utanför högskolan lyder: ”Det verkar alltid omöjligt tills det är gjort”, så har våra studenter gjort det.

Studenterna har lärt sig om sitt kommande yrke, om vetenskapliga metoder men också lärt sig om sig själva och andra genom olika sociala arbetsformer. Det är en god grund när de nu lämnar högskolan. Nu har de alla möjlighet att använda kunskapen och förändra. För som jag citerade i mitt tal: ”Utbildning är det viktigaste vapnet du kan använda för att förändra världen” (Nelson Mandela, igen). Så jag hoppas våra studenter, eller numera alumner, går ut och påverkar och förändrar världen till det bättre! Men också att de fortsätter att utbilda sig och planerar för nästa steg och utvecklar sig hela tiden. Varmt välkomna tillbaka!

Vi är stolta och glada över att ni har tagit examen.

Tillsammans gör vi skillnad!

Vår proffsiga konfrencier Rebecka Haak får symbolisera vår glädjefyllda avslutningsdag!
Be the First to comment.