Arbetsintegrerat lärande, AIL, Forskning, Samhällsaktör, Samverkan, Utbildning

Viktigt med besök på högskolan

Jag upplever att ett besök på högskolan alltid uppskattas av våra gäster. Själv tycker jag att det är fantastiskt att ha förmånen att få berätta om högskolan. Hinner vi så blir det gärna guidning på Produktionstekniskt centrum och/eller Kliniskt lärandecentrum och kanske en förevisning hur vi utvecklar vår pedagogik vid besök i hybridsalar.

Varje år kommer politiker på besök. I år har vi redan haft riksdagsledamöter och lokalpolitiker från Socialdemokraterna och Moderaterna hos oss och senast var Västra Götalands landshövding, Sten Tolgfors, med medarbetare här.

Det är viktigt att visa upp högskolan och berätta vad vi gör och vilken betydelse vi har för såväl individers lärande som samhälle. Att vi med AIL som profil bedriver och utvecklar en verksamhet med mål om att bidra till ett inkluderande och hållbarare samhälle.

Vi får mycket positiv återkoppling. Våra gäster är imponerade av hur vi arbetar i samverkan med andra med kunskapsutveckling och utbildning.

Här överlämnar jag magasinet som beskriver resultaten från projekt Ökad högskoleövergång till landshövdingen.
Här pågår rundvandring på Produktionstekniskt centrum, som var ett av stoppen, med landshövdingen.
Be the First to comment.